Starters & VOKA

voka startersHeeft u plannen voor een eigen zaak? In hoofdberoep of bijberoep? Een eenmanszaak of een vennootschap? Informeer u dan via de VOKA- startersrubriek. U vindt er onder andere een startersgids, die voor u de basisinformatie oplijst.

Neem ook eens kijkje bij Bryo, het Voka-project voor jonge startende ondernemers.

Startersgids: een bedrijf opstarten, hoe doe je dat?

Je wil een zaak beginnen, je eigen onderneming. Wordt het een bvba, een nv of iets anders? Welk kapitaal heb je nodig? Aan welke regels ben je gebonden? En wat met de belastingen? Voka maakte een praktisch overzicht voor je.

Kriebelt het om ondernemer te worden, om je eigen idee in de markt te zetten en verder te ontwikkelen? Vlaanderen heeft ondernemende mensen zoals jij nodig. Daarom doet Voka er alles aan om je te helpen, om te beginnen met een overzicht via hun website.

Er komt heel wat kijken bij de oprichting van je eigen onderneming, maar laat dat je niet afschrikken. Op de pagina's van VOKA vind je een handig overzicht van de voornaamste keuzes die je moet maken en de regels die je moet volgen.

 

 

Facebook & Twitter

FacebookOndernemers-logos
Bekijk ons op Facebook en Twitter

Snel en efficiënt communiceren doen we via FaceBook en Twitter, 'Like Us' of 'Volg Ons' en blijf op de hoogte van de laatste info !

Contacteer Ons

vzw De Ondernemers Hechtel-Eksel       -        Don Boscostraat 22         -         3940 Hechtel-Eksel                 -                 Contacteer ons