• Home
  • U bent gewaarschuwd
  • Bedrijvengids?

Fraude bedrijvengids

Ze zijn er weer….Ondernemers krijgen ongevraagd een formulier toegestuurd per mail, per fax of per brief van de organisatie Bedrijvengids België BVBA ( Industriestrasse 38, 4700 Eupen ) met de vraag zich te registreren in de online bedrijvengids. Ze dienen enkel onderstaande bedrijfsgegevens te controleren en indien nodig te verbeteren en het formulier terug te sturen. Zeer eenvoudig, per fax op een gratis nummer. Vaak wordt (met opzet?) een fout in de bedrijfsgegevens opgenomen zodat de ondernemer zeker het formulier aanpast en terugstuurt.

Indien het formulier wordt ondertekend en terugezonden, bent u gebonden aan een contract voor MINIMUM 3 JAAR, dat stilzwijgend wordt verlengd met 1 jaar indien er geen tijdige opzegging plaatsvindt. Opzeggen kan enkel per aangetekend schrijven ten laatste 3 maanden voor afloop van het lopende jaar. Het contract kost u in totaal 1188 euro excl. BTW per jaar!! Het gaat, voor alle duidelijkheid, niet over de Witte Gids, de Goude (of Gele) Gids of de Belgacom Bedrijvengids. Voorbeelden van dergelijke formulieren vindt u hier.

Let goed op vooraleer u een dergelijk formulier ondertekent en lees vooral de voorwaarden die op de achterzijde van de brief worden vermeld.

 

Facebook & Twitter

FacebookOndernemers-logos
Bekijk ons op Facebook en Twitter

Snel en efficiënt communiceren doen we via FaceBook en Twitter, 'Like Us' of 'Volg Ons' en blijf op de hoogte van de laatste info !

Contacteer Ons

vzw De Ondernemers Hechtel-Eksel       -        Don Boscostraat 22         -         3940 Hechtel-Eksel                 -                 Contacteer ons