De vereniging - Ontstaan

De VZW Hechtelse Handelaars werd voor het eerst opgericht op 28 januari 1986. Na een aantal geslaagde eindejaarsacties werd er een samenwerking gestart met de handelaars uit Eksel. Dit groeide langzaam maar onze visie is al vanaf dag 1 om met alle ondernemers samen sterker te staan voor de uitdagingen die op ons af komen.

De statuten van de vereniging "Ondernemers Hechtel-Eksel" verschenen in het staatsblad op 28 januari 2011. Dit was een nieuwe start onder de slogan: "Samen sterk, werkt!"

De vereniging wil een overkoepelend orgaan zijn van 3 zuilen: 'Handelaars', 'KMO's' en 'Vrije Beroepen'. Elke zuil heeft een apart bestuur omdat elke afdeling zijn eigen uitdagingen heeft. De drie afdelingen hebben echter op bepaalde vlakken ook dezelfde uitdagingen en daarom zal er regelmatig ook contact zijn tussen de verschillende groepen.
De 3 entiteiten vinden we ook terug in het logo. De cirkel rond deze drie groepen geeft onze verbondenheid weer. De cirkel is open omdat wij een 'open' organisatie zijn die ook wil blijven groeien.

Al van voor de nieuwe start werd er werk gemaakt van een betere databank om iedereen snel te kunnen informeren. Ondertussen hebben we een databank met meer dan 450 handelaars uit Hechtel en Eksel.

Facebook & Twitter

FacebookOndernemers-logos
Bekijk ons op Facebook en Twitter

Snel en efficiënt communiceren doen we via FaceBook en Twitter, 'Like Us' of 'Volg Ons' en blijf op de hoogte van de laatste info !

Contacteer Ons

vzw De Ondernemers Hechtel-Eksel       -        Don Boscostraat 22         -         3940 Hechtel-Eksel                 -                 Contacteer ons