Starters & VOKA

voka startersHeeft u plannen voor een eigen zaak? In hoofdberoep of bijberoep? Een eenmanszaak of een vennootschap? Informeer u dan via de VOKA- startersrubriek. U vindt er onder andere een startersgids, die voor u de basisinformatie oplijst.

Neem ook eens kijkje bij Bryo, het Voka-project voor jonge startende ondernemers.

Startersgids: een bedrijf opstarten, hoe doe je dat?

Je wil een zaak beginnen, je eigen onderneming. Wordt het een bvba, een nv of iets anders? Welk kapitaal heb je nodig? Aan welke regels ben je gebonden? En wat met de belastingen? Voka maakte een praktisch overzicht voor je.

Kriebelt het om ondernemer te worden, om je eigen idee in de markt te zetten en verder te ontwikkelen? Vlaanderen heeft ondernemende mensen zoals jij nodig. Daarom doet Voka er alles aan om je te helpen, om te beginnen met een overzicht via hun website.

Er komt heel wat kijken bij de oprichting van je eigen onderneming, maar laat dat je niet afschrikken. Op de pagina's van VOKA vind je een handig overzicht van de voornaamste keuzes die je moet maken en de regels die je moet volgen.

 

 

Vreg nieuws

logo-vreg

Wie moet zich aan welke regels houden? De energiemarkt is een complexe markt met heel wat spelers. Een duidelijke reglementering én een regelmatige evaluatie ervan zijn onontbeerlijk voor een efficiënte werking.

Bezoek Website

Fraude bedrijvengids

Ze zijn er weer….Ondernemers krijgen ongevraagd een formulier toegestuurd per mail, per fax of per brief van de organisatie Bedrijvengids België BVBA ( Industriestrasse 38, 4700 Eupen ) met de vraag zich te registreren in de online bedrijvengids. Ze dienen enkel onderstaande bedrijfsgegevens te controleren en indien nodig te verbeteren en het formulier terug te sturen. Zeer eenvoudig, per fax op een gratis nummer. Vaak wordt (met opzet?) een fout in de bedrijfsgegevens opgenomen zodat de ondernemer zeker het formulier aanpast en terugstuurt.

Lees meer

Vacatures

Bouwwerken Martin Berben:

Aanwerving vakmensen

Comansweg 65
3940 Hechtel-Eksel

Tel: 011 73.38.49
Fax: 011 73.67.39
GSM: 0475 69.94.01

 

 

 

 

Heeft uw onderneming behoefte aan werkkrachten, of kent u ondernemingen
die vacatures aanbieden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We voegen deze jobaanbiedingen in via de website

 

Facebook & Twitter

FacebookOndernemers-logos
Bekijk ons op Facebook en Twitter

Snel en efficiënt communiceren doen we via FaceBook en Twitter, 'Like Us' of 'Volg Ons' en blijf op de hoogte van de laatste info !

Contacteer Ons

vzw De Ondernemers Hechtel-Eksel       -        Don Boscostraat 22         -         3940 Hechtel-Eksel                 -                 Contacteer ons