Generated with MOOJ Proforms Version 1.5


Inschrijven is vanaf nu (maandag 26/03) niet meer mogelijk.

Is uw onderneming klaar voor GDPR?

De rechten en de privacy van de consument worden steeds meer en beter beschermd. Door de enorme stroom aan persoonlijke informatie te structureren wordt het veel moeilijker voor malafide ondernemingen om er misbruik van te maken. GDPR (General Data Protection Regulation)  is dan ook zeker noodzakelijk voor de consumenten en de ondernemingen die met hen in contact komen. 

Voldoen aan de GPDR reglementering is een verplichting voor élke onderneming vanaf mei 2018. Ook uw bedrijf moet deze dus zo correct mogelijk toepassen. De vele wettelijke bepalingen die daarbij komen kijken roepen bij heel wat ondernemingen meer vragen op dan dat ze antwoorden bieden:  

- Welke gegevens kan en mag mijn onderneming nog registreren en bewaren?
- Wat mag ik helemaal niet meer opslaan in mijn bestanden?
- Moet ik mijn klanten informeren? Hoe? Waarover precies?  

Tijdens de ontbijtvergadering op woensdag 28 maart trachten wij alvast meer duidelijk te brengen in deze niet eenvoudige materie. Wij nodigen u graag uit in de Raadzaal van het Gemeentehuis vanaf 7.30 u.

Mogen wij u vragen om u in te schrijven via onderstaand formulier.

Tot dan!

Facebook & Twitter

FacebookOndernemers-logos
Bekijk ons op Facebook en Twitter

Snel en efficiënt communiceren doen we via FaceBook en Twitter, 'Like Us' of 'Volg Ons' en blijf op de hoogte van de laatste info !

Contacteer Ons

vzw De Ondernemers Hechtel-Eksel       -        Don Boscostraat 22         -         3940 Hechtel-Eksel                 -                 Contacteer ons