• Ondernemers Membership Gold
  • Ondernemers Membership Silver
Generated with MOOJ Proforms Version 1.5

Onze evenementen van onze vereniging Ondernemers Hechtel-Eksel zijn steeds zeer succesvol. Dit uiteraard dankzij het grote enthousiasme van de deelnemers aan de evenementen maar zeker in belangrijke mate ook ingevolge de grenzeloze inzet van tal van onze vrijwilligers.
Een van harte dank je wel daarvoor aan deze gastvrije ondernemers!

Om het programma van onze vereniging verder te professionaliseren  en het succes ervan voor onze leden nog aantrekkelijker te maken bieden we een exclusieve lidmaatschapsformule aan:

Het SILVER MEMBERSHIP biedt u:

  • Een verminderde deelnameprijs bij het netwerken zoals de ondernemerscafĂ© ’s en de businessevening,
  • Een extra korting bij de evenementen: de braderie en het kerstdorp, evenals een verminderde bijdrage voor de eindejaarsactie.

Het GOLDEN MEMBERSHIP biedt u:

  • Een extra vermelding op de website van de Ondernemer Hechtel-Eksel. We bieden ook de mogelijkheid om uw onderneming kort voor te stellen of in de kijker te zetten.
  • De mogelijkheid om een banner of spandoek te hangen op onze evenementen,
  • Gratis aankondiging van uw opendeurdagen en bepaalde acties via onze website en/of Facebook.

*Vereiste informatie.

Registratie:

Firma *
BTW-nummer
Email *
Formule membership *

De Ondernemers Hechtel-Eksel zal daarnaast ononderbroken uw belangen blijven verdedigen bij officiële instanties. Wij wensen een ware ambassadeur te blijven voor onze leden ook binnen de koepelorganisatie van de Noord-Limburgse ondernemersclubs, Focus Noord VZW.

Onze overtuiging van “doe zaken met je buren en ken je buren ondernemers, want samen staan we sterk, samen werkt” zal door onze vereniging in 2019 op deze manier nog sterker kunnen vertaald worden in daadkracht!

We kijken alvast uit naar uw SILVER of GOLDEN MEMBERSHIP! En indien u hierover nog vragen zou hebben, aarzel dan niet om het bestuur te contacteren.

Facebook & Twitter

FacebookOndernemers-logos
Bekijk ons op Facebook en Twitter

Snel en efficiënt communiceren doen we via FaceBook en Twitter, 'Like Us' of 'Volg Ons' en blijf op de hoogte van de laatste info !

Contacteer Ons

vzw De Ondernemers Hechtel-Eksel       -        Don Boscostraat 22         -         3940 Hechtel-Eksel                 -                 Contacteer ons